Ve čtvrtek 17. října se děti z Valašenky vypravily na třídenní soustředění na Soláň. Čekaly je náročné dny plné příprav nového pásma k vánočnímu programu, který se bude konat 30. listopadu v KD Vidče.

S dětmi jsme se ihned po ubytování v Penzionu Lůka vrhli do práce. Penzionem se nesly melodie nových písní i koled, děti se učily choreografie nových tanců. Všichni si dali záležet, aby se nové pásmo naučili co nejlépe… A i když bylo nacvičování hodně, děti se vše učily velmi dobře a samy měly radost, že nové tance zvládají a tančily je s úsměvem na tváři…

Kromě nacvičování si také děti trošku odpočinuly při vycházce ke Zvoničce a na Čarták. Počasí nám přálo, tak byl i tento výlet po okolí moc fajn a děti si ho užily.

Všechny děti musím moc pochválit za jejich hezké chování a bezproblémové zvládnutí celého soustředění! Je to výborná parta, která umí držet pospolu.

Všichni jste také srdečně zváni 30. listopadu na Rozsvěcení stromu s Valašenkou, kde vám děti nové pásmo s radostí představí! Těšíme se na vás.

Pavla Smílková

Sdílet: