Ke konci března se už asi tradičně konají okrsková kola ve volejbale starších žáků a žaček. I letos se soutěže uskutečnily na ZŠ T. G. Masaryka Horní Bečva.

V pondělí 21. 3. 2011 se družstvo žáků  ve skupině umístnilo na 2. místě, kdy vyhrálo 2 : 0 nad ZŠ Dolní Bečva, ale prohrálo 0 : 2 s ZŠ Horní Bečva. V zápase o postup však naši hoši překvapivě porazili favorita celé soutěže ZŠ Videčská 2 : 0, a tak můžeme balit kufry a těšit se na zajímavá utkání v okresním finále. Na zajímavém a zcela určitě velmi překvapivém výsledku se podíleli: Lukáš Frňka, Lukáš Fuksa a Milan Kočíb z 9. ročníku, Jiří Smutek z 8. ročníku, Petr Mičkal, Martin Holiš a František Adam z 7. ročníku, Jakub Smílek z 6. ročníku.

S nemenšími ambicemi jsme jeli na soutěž s dívkami dne 23. 3. 2011. Hned první utkání však  rozhodlo o našem osudu, remíza 1 : 1 s Gymnáziem Rožnov p. R. a skóre horší o jeden bod nás vyřadily z postupu. Ačkoliv jsme hráli krásně ve zbývajících zápasech a další dvě družstva jasně porazili, už to nebylo nic platné. Dívky se umístnily na pěkném, ale nepostupovém, 3. místě. Za naši školu hráli: Nikola Frňková, Pavlína Řezníčková z 9. ročníku, Tereza Mičkalová a Barbora Škařupová z 8. ročníku, Eva Petruželová z 7. ročníku. V družstvu nás doplňovala do počtu šesti i Lena Dobešová z 9. ročníku.

 Tož děcka, děkujeme za pěknou hru i za dobrou reprezentaci naší školy!

Mgr. Ladislav Ludvigh

Sdílet: