Na konci října se americké ulice zaplnily dětmi v kostýmech zombie, mumií a dalších více, či méně strašidelných příšerek. A v ten okamžik nás napadl šílený nápad. Proč neproměnit naši školu na ráj halloweenských masek a vzorné žáky za strašidelné bytosti? A tak se taky stalo.
 
Ten měsíc příprav, kdy jsme nakoupili pěknou hromadu make-upu, jenž nám pomohl k vytvoření vážně nádherných kousků na obličejích, utekl jako voda a najednou byl Halloween tady. Velkou radost z naší akce musely mít drogerie (nemálo jim díky nám stoupla tržba:D). Potom stačilo jen stylově upravit naše oblečení a doplnit ho pár dírami (z čehož měli radost zejména naši rodiče):D
 
A tak se za velkého úsilí v pátek 31.října, když začala tma, škola přeměnila v úžasný strašidelný hrad, kde tmu a křik příšer rozbíjely jen plameny svíček. V každé třídě lapily prvňáčky a druháčky strašidla, které svou oběť pustily, jen pokud splnily nelehký úkol.
 
Závěrem bych chtěla poděkovat jménem celé deváté třídy:
panu řediteli, který nám školu na Halloween přenechal. Našim rodičům, kteří nám pomohli s kostýmy. Prvňáčkům a druháčkům za jejich odvahu. A hlavně p. učitelkám, které nám se vším pomohly.
 
K.Mikulenková, 9.tř.

 

 

 

Sdílet: