Na začátku měsíce se konal ve škole Den v přírodě. Vzhledem k přerušení dodávky elektrické energie 4. 11. a nepříznivé předpovědi počasí byly hlavním bodem besedy ve škole se členy Městské policie Rožnov p. R. a s pány J. Facem a M. Stodůlkou z místního mysliveckého sdružení, kteří zaujali děti i učitele. Navíc si žáci zkusili hod míčem na plechovky, střelbu ze vzduchovky a prošli se v naší obci.
V listopadu začaly kursy bruslení pro děti 1. a 2. třídy na rožnovském zimním stadionu. Jezdili i žáci 3. a 4. třídy.
 
11. listopadu navštívili prvňáci a druháci výchovný koncert ZUŠ v Rožnově p. R., nazvaný Rok s písničkou. Tento den také 12 chlapců z 8. a 9. třídy přijalo pozvání Krajské hospodářské komory Zlín a v průběhu Technického jarmarku v Rožnově p. R. absolvovali s pedagogy besedu o SPŠ stavební ve Valašském Meziříčí. Měli možnost prohlédnout si firmy Remak a ZPV, poznat jejich zaměření a přímo projít i výrobními halami.
 
20. listopadu absolvovali páťáci výukový program v Zámku Kinských ve Valašském Meziříčí. Tento den žáci z 5., 6. a 7. třídy vyjeli na divadelní představení Biblické příběhy v Novém Jičíně.
 
Do Olomouce se 24. 11. vydali na exkurzi třeťáci a čtvrťáci. Ve svíčkárně Rodas si vyzkoušeli výrobu lodičkové svíčky, nazdobili si svíčku a vytvořili si dárkový sáček s vonnou koupelovou solí.
 
Budoucí školáci poznávají naši školu, a tak 26. 11. navštívili předškoláci z MŠ naši 1. třídu. 

Sdílet: