V pátek 19.června  se uskutečnila pěvecká a taneční soutěž Talent Vidče  . Talent byl rozdělen na dvě kategorie, pěveckou a taneční . Ve zpěvu bojovali o výhru : Ondřej Jaroň , Adelá Ondřejová , Nikola Farmačková+Karolína Jasná+Kristýna Mandulová ,Klára Žlebčíková + Katka Stodůlková ,Lucie Polášková a Anička Urbanová . V tanci mezi sebou soupeřili : Girls from NY, Klára Sušňová , Marek Cáb , Renata Jaskulová+Barbora Kovářová a Nikola Farmáčková+Renata Jaskulová+Karolína Jasná+Barbora Kovářová .  Po skvělých a vyrovnaných výkonech zde nechyběl ani názor naši skvělé poroty , která se pro tento rok objevila ve složení : J.Pečálková , V.Slámová , D.Kovářová a P. Smílková. O umístění jednotlivých vystupujících rozhodovali všichni diváci přítomní na Talentu . Než se spočítaly hlasy , tak jsme Talent obohatili Tanečním vystoupením deváťáku , ke kterému se mohl kdokoliv z vystupujících , žáků nebo učitelů připojit a pobavit se tak před rozhodnutím o vítězi .  Hlasováni bylo velmi těsné a ve zpěvu se nakonec umístili

 na 1.místě : Ondřej Jaroň

 na 2.místě : Adéla Ondřejová

na 3.místě : L. Polášková, K. Mandulová ,N. Farmáčková a K. Jasná

A v tanci se umístili na 1.místě : Girls from NY

na 2.místě : Marek Cáb

Tímto bychom chtěli pogratulovat všem oceněným , ale také poděkovat všem zúčastněným za jejich odvahu a pěkné výkony , naši milé porotě za její názory , ozvučovačům  za skvělou zábavu při pouštění hudby , všem divákům za úžasnou podporu a všem ostatním na Talentu přítomným .

Talent byl velmi vydařený a to jen díky skvělé atmosféře , všem ještě jednou moc děkujeme a můžete se těšit na další rok plný zábavy J .

 

 

 

 

Sdílet: