V týdnu před podzimními prázdninami jsme pracovali v hodinách českého jazyka na projektu v rámci čtenářské gramotnosti. Mohli jsme si zvolit téma, které nás baví. Přinesli jsme si do školy různé časopisy a začali pracovat. Já jsem měla projekt o Paříži, která je centrem světové módy. Moc se mi to líbilo. Na závěr jsem projekt přednesla před spolužáky a paní učitelka mi dala jedničku s hvězdičkou.

Nikola Dobešová 4. tř.

 

Můj projekt se jmenuje hrad Karlštejn. Nejvíce se mi líbily projekty o Londýnu, Paříži a lachtanech. V mém projektu jsou informace o tom, že ve věži jménem „VELKÁ“ se nachází kaple svatého Kříže a také, že základní stavební kámen hradu byl položen v roce 1348.

Martina Hajná 4. tř.

 

Tyto projektové dny mě velice bavily. Dělal jsem projekt o hradech a zámcích. Nejvíce mě bavilo zjistit si o tomto tématu co nejvíce informací. Také mě bavilo výslednou práci přednést před celou třídou. Už se těším na další.

Adam Onderka 5. tř.

 

V hodinách českého jazyka a čtení jsme před podzimními prázdninami pracovali s časopisy. Každý si přinesl do školy časopis a vybral si článek, který ho zajímá. Já jsem měla projekt o Arovi hyacintovém. Dověděla jsem se, že je to největší papoušek na světě a také, že dokáže hravě rozlousknout zobákem i kokosový ořech. Také jsem se dověděla mnoho zajímavých informací od ostatních kamarádů ve třídě. Moc se mi to líbilo.

Renáta Jaskulová 5. tř.

 

 

 

Sdílet: