V pondělí 30. listopadu proběhl ve 4. třídě Halloween day.  Připomněli jsme si nejen tento svátek z cizích zemí, ale také naše Dušičky – památku všech zemřelých. Velice chválím děti, které se na tuto akci moc těšily a řádně se na ni připravily. Nejen, že vyzdobily třídu, ale donesly také mnoho dobrot, které s maminkami během víkendu připravily. Přišly také oblečeny v krásných kostýmech! A jak se jim tento den líbil, můžete posoudit sami v slohových pracích, které samy vytvořily.

 

V pondělí jsme měli halloweenský den. Ráno byli všichni v kostýmech. Povídali jsme si o Halloweenu i o Dušičkách – svátku zemřelých. Rozdělili jsme se do skupin, ve kterých jsme pak soutěžili. Nikdo se nenudil, protože zábavy byla spousta. Tento den se mi líbil. Myslím, že si ho všichni žáci naší třídy užili. 

Jarek Mandula

 

…Všechny děti měly krásné masky. Rozdělili jsme se do skupin. Měli jsme různé interaktivní hry, pracovní listy, také jsme si vyrobili mini dýni a kostlivce z našeho jména. Bylo to skvělé!…

Patricie Neradová

 

… Skoro všichni měli kostým. Já jsem šla za dýni. Lilee přinesla obrovského kostlivce, kterého posadila za učitelský stůl. Nejdřív jsme se rozdělili do 7 skupin. Já jsem byla s Julčou, Marky a Ríšou. Každý tým měl své jméno, my jsme se jmenovali Duchové. Nejdřív jsme počítali klobouky, za které jsme dostali body, pak jsme dělali různé úkoly a pracovní listy. Nakonec se vyhodnotily body. Naše skupina vyhrála 1. místo. Potom jsme vyráběli kostlivce a dýně. Moc jsem si to užila a těším se na další takové akce.

Zuzana Jurčová

 

 

Sdílet: