Po covidové pauze se naše škola opět zapojila do celorepublikového turnaje ve fotbale pro první stupeň základní školy. Ve druhé polovině dubna, proběhla v okrsková kola kde v mladší kategorii (1. – 3. třída) obsadil náš tým skvělé první místo a postoupil do okresu. Ve starší kategorii (4. – 5. třída) obsadila naše škola pěkné druhé místo, ale kvůli menšímu počtu soupeřů to bohužel na postup nestačilo.

26. dubna 2022 se konalo okresní kolo v mladší kategorii, tentokrát už ve Valašském Meziříčí. Ve velice nabité konkurenci naši předváděli opravdu nádherný fotbal a v průběhu turnaje to vypadalo velmi nadějně. V klíčovém zápase s favorizovanou základní školou Šafaříkova dokonce náš tým dokázal smazat dvou gólové manko a uhrát remízu. Kluci a Eliška sahali po senzaci, ale nakonec se postup do vysněného krajského kola rozplynul, kvůli horšímu skóre. Ale i druhé místo v tomto turnaji je velice pěkné.

Opravdu moc bych chtěl poděkovat celému týmu za ukázkou reprezentaci naší školy. A do dalších turnajů jim přeji mnoho úspěchů.

Mgr. Marek Janovský, učitel Tv



Sdílet: