Všichni žáci první a třetí třídy se těšili na den /22.6./, kdy zamáváme škole a odjedeme na školní výlet. V plánu jsme měli návštěvu DinoParku v Ostravě. Zásahem Vyšší moci se silným deštěm jsme museli udělat změnu v programu a místo dinosaurů jsme si zajeli do Planetária Ostrava prozkoumat tajemství Vesmíru. Cestou jsme se stavili do nákupního centra, kde si každý mohl zakoupit něco na památku z výletu. Závěrem chválíme všechny děti, které si nenechaly zkazit radost nepříznivým počasím, ani změnou programu. Nakonec se všechno událo, jak mělo a všechny děti byly spokojené a šťastné. Zde je pár postřehů žáků 3. třídy. Za prvňáčky jen sděluji, že „všechno bylo super.“

Mgr. Dagmar Hladká /1.tř./, Mgr. Dagmar Plesníková /3.tř./


V. Barabášová – Jeli jsme do Planetária v Ostravě, líbilo se mi kino a skafandry. A ještě jsme jeli do hračkářství. Tam se mi zase líbilo všechno. Mám zážitek a něco jsem se dozvěděla.

E. Kramolišová – Na výletě se mi líbily v Planetáriu planety, sluneční hodiny, které visely na stropě. A nejvíc se mi líbilo 3D kino.

M. Jurča – Dozvěděli jsme se zajímavosti o hvězdách. Líbila se mi také cesta autobusem s kamarády.

K. Mičkal – V Planetáriu to bylo krásné a zajímavé. Nejvíc z výletu se mi líbil film o planetách i modely raket.

A. Nerád – Na výletě se mi líbil film o Vesmíru. Líbilo se mi, že jsme si mohli nakoupit věci. Líbilo se mi, že jsme si mohli po filmu zaběhat a zahrát si hru.



Sdílet: