V pátek 11. 11. 2016 zavítaly dívky 6. a 7. třídy na turnaj ve vybíjené na ZŠ 5. Května. Turnaje se zúčastnilo 8 týmů z okolí Rožnova. Naše holky začaly nervózně a výsledkem byla prohra o 1 bod se ZŠ Horní Bečva, poté se ale rozjely a zápas od zápasu hrály lépe a lépe. Dvěmi výhrami si zajistily semifinále, kde narazily na favorizovanou ZŠ  Videčská. Většinu zápasu hrály naše holky a soupeř se pouze bránil. Nicméně bránil se velmi dobře a v závěrečných minutách otočil stav utkání na svou stranu. Prohráli jsme o 2 body, což znamenalo v krátkém sledu 3 zápas o 3. – 4. místo proti ZŠ Hutisko.

V tomto klání byl obrázek stejný jako v semifinále. Naše holky útočily a z ojedinělých akcí soupeř sbíral body. Přesto holky v závěru utkání dotáhly 3 bodovou ztrátu a zápas došel do prodloužení, kde už ale docházely síly a z těsného vítěství se nakonec radoval soupeř.

Holkám patří velká poklona za předvedené výkony. Svojí hrou si postupně získávaly fanoušky z řad žáků ostatních škol, kteří tlačili svým fanděním naši školu dopředu. 4. místo není sice postupové do okresního kola, ale jsem přesvědčený, že by se touto hrou nemusely bát neúspěchu ani mezi vítězy okresu Vsetín.

Sestava:

Jaskulová R., Farmačková N., Jasná K., Urbanová A., Malinová V., Urbanová M., Mandulová M., Cábová Klára, Cábová Kristýna, Burová A. a Bystroňová B.

 

 

 

 

Sdílet: