11. května vypuklo okrskové kolo ve volejbalu mezi nejstaršími dívkami na Horní Bečvě. Celkem si přijelo porovnat síly 5 družstev. Naše děvčata nedala soupeřkám naprosto žádnou šanci a s přehledem vyhrály celý turnaj bez ztráty jediného setu.


26. května se poté uskutečnilo okresní kolo, tentokrát ve Valašském Meziříčí ve SVČ. Zde už postoupily kromě našich pouze ZŠ 5. května a ZŠ Šafaříkova. V prvním kole si dívky zahrály každý s každým nanečisto. Druhé kolo už bylo naostro kdo z koho. První duel s 5. květnem jsme opět celkem v pohodě vyhráli, ale druhý zápas byl tedy už pořádný nervák. První set jsme vyhráli, ale ve druhém holky totálně propadly a muselo se rozhodnout v tiebreaku. Byl to urputný souboj o každý balón, ale nakonec jsme dokázali vítězství přenést na naši stranu a děvčata zvítězila 15:13.


Turnaj to byl opravdu nádherný, takže bych chtěl poděkovat všech dívkám za neskutečný výkon i skvělou podívanou. Závěrem snad jen dodám, ať nám všichni držíte palce v krajském kole, které se uskuteční bohužel až v na podzim. Sportu zdar…


Mgr. Marek Janovský
Učitel tělesné výchovy



Sdílet: