Ve čtvrtek 14.11. po 4. vyučovací hodině na naší škole proběhl Předmikulášský turnaj ve volejbale mix, který pro nás zorganizoval pan učitel Ladislav Ludvigh. Turnaj sme mohli provést proto, že paní zástupkyně Eva Mandulová ( naše Evička) zabezpečila možnost koupit nové stojany na volejbal. No a po celý turnaj nám dělal rozhodčího pan učitel Pavel Drda.

V turnaji se proti sobě postavily tři družstva , které byly složeny z nejlepších hráčů 7., 8. a 9. třídy. V prvním zápase porazilo družstvo deváťáků osmáky na sety 2:0. Ve druhém zápase se proti sobě postavili osmáci a favorité turnaje – sedmáci, kteří hráli přehazovanou. Akorát poslední míč přes síť museli odbíjet.

Sedmáci nakonec po velkém boji osmáky porazili na sety 2:1. Když se proti sobě ve 3. zápase postavili sedmáci a deváťáci, atmosféra by se dala krájet., protože ten, kdo zápas vyhraje bude vítězem celého turnaje! Celý zápas provázelo hlasité povzbuzování spolužáků. Výkony byly vyrovnané a musel se hrát třetí set. Nakonec zvítezili deváťáci. Pak už jen zbývalo slavnostně předat ceny vítězům (sladké odměny a džusy), udělat pár fotek a spokojeně se rozejít do svých domovů.

Vítězné družstvo deváťáků, kterým gratulujeme k vítěztví, hrálo ve složení: Iveta Fabiánová, Jakub Smílek, Tomáš Buberník, Alena Mičkalová, Filip Pobořil, Andrea Mičolová a Jan Kubját.

 

Eva Večerková

 

 

 

Sdílet: