Den 12. květen byl  všemi  druháky toužebně očekávaný.  Získali  totiž bezplatný výukový program s neomezeným pobytem v zoologické zahradě za sponzorování lachtanů. Přestože bylo velmi chladno, děti si svůj den pěkně užily. Téměř všechna navštívená zvířata měla zájem pobýt v naší blízkosti a tak jsme si je mohli prohlížet úplně zblízka. Také jsme se dozvěděli mnoho zajímavých informací od paní průvodkyně Markové, která dětem poděkovala za jejich krásný čin.

                                                                Mgr. Dagmar Hladká- tř. učitelka

 Ve středu, 15. května jsme jeli s celou naší třídou na výlet do zoologické zahrady. Počasí nám sice moc nepřálo, ale i tak jsme se všichni moc těšili. Před osmou hodinou jsme nastoupili do autobusu, který pro nás přijel ke škole. Cesta nám pěkně ubíhala a zanedlouho jsme byli na místě. Přesunuli jsme se k zámku, kde na nás čekala průvodkyně, a naše první kroky vedly k žirafám. Pak jsme přešli k pštrosům a antilopám. Průvodkyně nám vždy ke každému zvířeti pověděla něco zajímavého. Všude se mi moc líbilo, ale nejvíc u lachtanů a rejnoků.

                                                                 Štěpánek Chlevišťan – 2. třída

Za odměnu, sponzorování lachtanů jsme ve středu 15. května jeli do ZOO Zlín. Viděli jsme opice, žirafy, slony, lvy, želvy, pštrosa, tygra. Zavítali jsme k lachtanům na komentované krmení a ukázali nám i pár svých triků – proskakování kruhem. Také jsme si hladili i krmili rejnoky. Domů jsme si dovezli pěkné suvenýry.          

            Deniska Hurtíková – 2. třída

V zoologické zahradě se mi líbili lachtani, které jsme sponzorovali. Líbily se mi také žirafy, protože jedna z nich se jmenovala Sofia. Nejroztomilejší byla malá opička.

                                                                 Sofie Šenová – 2. třída

Byli jsme v ZOO Zlín. Líbili se mi rejnoci a lvi. Rejnoky jsem mohla krmit i hladit. Dokonce jsme se fotili se lvem. Ten přišel až za námi k plotu.

                                                                  Nikolka Horáková – 2. třída

Výlet do ZOO v Lešné jsme dostali za odměnu, že celá naše třída dala peníze na lachtany. Nevyšlo nám sice moc hezké počasí, ale i tak jsme si tento výlet užili. Viděli jsme mnoho zvířat, ale nejvíc se mi líbilo krmení rejnoků. Několik z nich jsem si dokonce pohladil. Byl to moc hezký den. Jsem rád, že nám naše paní učitelka tento výlet zařídila.

                                                                   Petr Divín – 2. třída

Sdílet: