Po zkušenostech z naší Videčské letní olympiády v minulém školním roce, jsme se zúčastnili sportovních soutěží IV. Rožnovské olympiády dětí a mládeže. Soutěže probíhaly  v období 15. – 17. září 2010 na různých sportovištích škol v Rožnově pod Radhoštěm.

 Všichni naši žáci velmi hezky reprezentovali naší školu, každý se snažil o co nejlepší výsledek. Dokonce do té míry, že Petr Mičkal zkoušel v dobré víře, jestli nebude rychlejší v běhu na 60m z vysokého startu.

Velmi úspěšné bylo naše družstvo starších žáků v kopané, umístilo se na třetím místě. Víc jsme očekávali od družstva žákyň, které v basketbale nepostoupilo ze skupiny. Což se ale ve sportu někdy stává.

No a nejlepší nakonec. Evě Petruželové ze 7. ročníku se povedl nejlepší výkon a ve své soutěži v hodu míčkem s přehledem zvítězila, ve skoku do dálky se ještě umístnila na pěkném 3. místě.

Solidní výkony ještě předvedli Lukáš Fuksa, 9. ročník, hod granátem, 55,5m, 4. místo. Dále se do bodovaného šestého místa umístnili Barbora Škařupová 7. ročník, PavlínaŘezníčková 9. ročník,Filip Pobořil 6. ročník, Petr Mičkal 7. ročník, Lukáš Fuksa 9. ročník.

Takže našimi nejlepšími  sportovci jsou mezi dívkami  Eva Petruželová ze 7. ročníku, u hochů to je Lukáš Fuksa z 9. ročníku. Srdečně gratulujeme!

Sportu zdar!   

Učitel Tv Mgr. Ladislav Ludvigh

Sdílet: