Naši žáci zejména na 2. stupně naší školy si určitě všimli významného zlepšení ve vybavení školy při hodinách tělesné výchovy. Máme nové špičkové míče z umělé kůže nejen na basketbal ale i volejbal. Máme novou tyčku pro skok do výšky, zakoupili jsme nové hole pro florbal. Za poslední roky se zkrátka podařilo pro školu zabezpečit nemálo moderního sportovního vybavení.

Že se nám daří toto sportovní vybavení ovládat a používat při různých soutěžích svědčí naše sportovní výsledky. Domnívám se, že jako škola s menším počtem žáků se úspěšně zúčastňujeme okrskových soutěží mezi školami . Mezi úspěchy za poslední dva roky lze zařadit účast v okresním finále ve florbale starších žáků, postup do Velkého finále v streethockeyi v Ostravě, dále postup do okresního finále v halové kopané i ve volejbale starších žáků. Na malou školu skutečně velké úspěchy. Bez nadsázky, je tady v širokém okolí jen málo škol, které by se nám v tomto směru mohli vyrovnat.

Ale…Bez kvalitního sportovního vybavení by tyto úspěchy nebyly možné. Chci proto velmi poděkovat Nadaci – Děti – kultura – sport za jejich finanční pomoc naší škole a při realizaci našeho projektu s Nadací na OH.

 

Učitel Tv Mgr. Ladislav Ludvigh

 

 

Sdílet: