Den po úspěšném tažení našich mladších žáků na okrskovém kole v malé kopané jsme se na stejný stadion vydali s družstvem starších žáků.

Naše družstvo do počtu deseti sice museli doplnit někteří mladší žáci, ale na tento menší handicap už jsme si za ta léta zvykli. Do turnaje jsme vykročili skvěle, favorita soutěže družstvo ZŠ Dolní Bečva jsme k ničemu nepustili, po jejich úvodním gólu jsme vyrovnali a nakonec zaslouženě vyhráli. Naše branky vsítili Petr Mičkal a Jakub Kubját. V brance skvěle chytal David Vachun. Další zápasy si na naše nohy sedla smůla, prohra s Videčskou a remíza s Hutiskem nám přidělily druhé místo ve skupině a tudíž semifinále s dalším favoritem Horní Bečvou. Prohra v semifinále nás vyřadila o možnost postupu na okresní finále, nakonec jsme skončili na 3.-4. místě. Neúspěch? Ani náhodou!!

Za dobrou reprezentaci naší školy děkuji všem žákům. Školu reprezentovali Petr Mičkal, Radek Fabián, Martin Holiš, František Adam a Viktor Smetivý z 9. ročníku, Jakub Smílek a Jan Kubját z 8. ročníku, David Vachun a Jakub Kubját z 7. ročníku.

 

Učitel Tv Mgr. Ladislav Ludvigh

 

 

 

Sdílet: