Ve čtvrtek 13. února navštívila 3. a 4. třída zámek Žerotínů, aby shlédli divadelní představení O pračlovíčkovi. Jak se jim divadlo líbilo, posuďte sami:

 

Tento příběh popisuje život člověka v pravěku. Byl hodně plachý a všeho se bál. Udržoval se fit a každé ráno cvičil. Setkával se s dinosaurem a mamutem.

Antonín Basel, 3. tř.

 

Bylo to o tom, jak si pračlovíček musel poradit se všemi nástrahami, naučit se co jíst a co ne a vyrábět různé nástroje.

Lea Dejmková, 4. tř.

 

Bylo zábavné, jak objevoval nové věci jako oheň, ovoce, květiny a zvířata. Pohádka skončila šťastně, pračlovíček si našel ženu a měli spolu určitě spoustu dětí. Moc se mi to líbilo.

Barbora Pechová, 3. tř.

 

Legrační bylo, jak se pomalu zvedal. Pak se naučil rozdělávat oheň, naučil se jíst a pít. Postavil si domeček, udělal si zbraně z pazourku.

Tomáš Michálek, 4.tř.

 

Bydlel sám v jeskyni v pralese. Zpočátku nic nevěděl a neuměl, ale časem se to doučil. Byl smutný, protože neměl žádné kamarády. Jednou potkal v pralese holku, do které se zamiloval. Postavili si dům a žili tam až do konce.

Adam Onderka, 3. tř.

Když skončilo představení, všichni jsme moc tleskali, protože se nám to líbilo. Přijeli jsme do školy a šli se zase učit.

Barbora Bystroňová, 4. tř.

 

 

Sdílet: