Halloweenský turnaj

Dne 30.10.2014 se na naší škole uskutečnil 1. Halloweenský turnaj ve volejbale. Tohoto turnaje se zúčastnilo celkem 5 týmů :dva týmy deváťáků (9.A a 9.B), jedno družstvo osmáků, sedmáků a šesťáků. Všechny týmy si zahrály spolu navzájem. Na 1. místě se umístil tým  tvořený šesťáky, 2. místo obsadila 9.A , 3.místo patřilo sedmákům, na předposledním, tedy 4. místě se umístili osmáci a nakonec se na pátém místě i přes obrovskou snahu všech hráčů propracoval tým 9.B.

Myslím, že mohu mluvit za všechny, kteří se turnaje zúčastnili, že to bylo skvělé odpoledne plné smíchu, napětí, vtipných situaci atd… Doufáme, že se tento Halloweenský turnaj uchytí jako tradice a že tu něco po sobě zanecháme…

Dále bychom chtěli  touto cestou poděkovat panu řediteli, který nám celou akci povolil, dále taky paní učitelce Šárce Pavlíčková za pevné nervy při organizaci akce a nakonec našemu EX učiteli Pavlovi Drdovi za spravedlivé odpískání turnaje.

Michal Cáb, 9. tř.

Mikulášský turnaj v odbíjené

Ve čtvrtek  4.prosince 2014 se konal  8.ročník tradičního Mikulášského turnaje ve volejbale. Turnaje se zúčastnilo celkem 5 družstev  2.stupně. Šestý ročník měl tu výhodu, že hrál přehazovanou. Družstvo sedmého ročníku také hrálo přehazovanou. Rozdíl byl ale v tom, že poslední míč museli sedmáci odehrát volejbalově. Osmáci a deváťáci hráli volejbal.

Turnaj byl plný pěkných zážitků, navzájem jsme se povzbuzovali a snažili se vyhrát co nejvíce zápasů. A jak to všechno dopadlo? Poslední místo obsadilo družstvo 7.ročníku. Jako čtvrtí skončili osmáci. Bronzovou příčku obsadilo dívčí družstvo 9.ročníku, pomyslnou stříbrnou medaili získali také deváťáci, kteří na turnaj sestavili dvě družstva. No a zlato si opět vybojovali naši nejmladší spolužáci – šesťáci. Po předání cen jsme všichni spokojeně odkráčeli domů. Rádi bychom touto cestou poděkovali p. uč. Ludvighovi za to, že nám všechny zápasy odpískal.

K.Kozlová, L.Polášková (9.tř.)

 

 

 

 

Sdílet: