Ve dnech 12. a 13. listopadu 2015 se již tradičně uskutečnilo na ZŠ 5. května v Rožnově p. R. okrskové kolo ve vybíjené, kterého se zúčastnily naše družstva mladších žáků i žaček.

Hoši hráli velmi hezky, porazili dokonce jako jediní  družstvo pozdější vítěze ZŠ Pod Skalkou. Nicméně nepostoupili ze skupiny na skóre, o jeden jediný bod. Škoda, po vítězném zápase s ZŠ Pod Skalkou byly naše ambice přinejmenším na finálové umístnění. Na  výborné reprezentaci naší školy se podíleli: Tomáš Cáb, Ondřej Cáb, Jakub Němec, Jakub Tvarůžek, Alexandr Urban, Tomáš Knébl, Tomáš Michálek, Erik Jurajda ( žáci 6. ročníku) a Michal Kočíb, Filip Dobeš, Jiří Fabián, Tadeáš Mazan, Adam Žitník ( žáci 7. ročníku).

Družstvo naších děvčat bylo na začátku turnaje nenápadné, děvčata se však postupně rozehrávala až k exelentnímu výkonu. Celým turnajem naše družstvo prošlo  bez jediné prohry. A tak se nakonec tělocvičnou ZŠ 5. Květena nesl náš hromový oslavný pokřik Vidče, če, če, če! Tímto pokřikem jsme společně oslavili postup do okresního finále. Na tomto úspěchu se podílela tato naše děvčata: Michaela Urbanová, Anna Urbanová, Barbora Bystroňová, Klára Cábová, Anežka Burová ( žákyně   6. ročníku) a Vendula Škařupová, Kim Červenková, Denisa Dobešová, Simona Pečivová, Veronika Kozlová, Markéta Mandulová ( žákyně  7. ročníku).

Tož děcka, děkujeme za vzornou i úspěšnou reprezentaci naší školy, doufám se náš bojový a oslavný pokřik ponese se tělocvičnou i po okresním finále.

Mgr. Ladislav Ludvigh

 

 

 

Sdílet: