V úterý 8.12. uspořádala 4. třída pro všechny žáky naší školy již tradiční vánoční jarmark. Tímto srdečně děkujeme všem maminkám a babičkám za přípravu tolika úžasných dobrot a za výrobu překrásných dárečků. Velmi si toho vážíme, neboť bez vás bychom tuto akci nemohli pořádat.

Vybrali jsme 4000 Kč a z toho 3000 Kč jsme odvezli v pátek 11. prosince do Kojeneckého ústavu ve Valašském Meziříčí, který každým rokem podporujeme. Zbytek jsme si ponechali na nákup sladkostí do školy v přírodě. Závěrem bych velmi ráda poděkovala mým žákům čtvrté třídy za pomoc s organizací, i za to, že všichni mají srdíčko na pravém místě. Děkuji vám všem.

 Třídní učitelka – Dagmar Hladká

 

 8.12. jsme měli vánoční jarmark. Měli jsme si přinést, co budeme prodávat. Já jsem prodával trubičky. Koupili si ode mne nejen žáci naší školy, ale i rodiče, učitelé i pracovníci obecního úřadu. Z prodeje jsem přispěl na dobrou věc. Daroval jsem 250Kč dětem, které vyrůstají v kojeneckém ústavu. Paní učitelka vybrala 8 dětí – i mě, abychom vybranou částku předali osobně. Moc se na tohle setkání těším.

Radek Drda – 4.tř.

 

Dne 8.12. jsme se třídou a s paní učitelkou uspořádali vánoční jarmark. Každý prodával, co chtěl. Paní učitelka prodávala naše výrobky, které jsme vyrobili v hodinách výtvarné výchovy a pracovních činností.  Byli to krásní sněhuláčci a andílci.Já jsem prodávala prstýnky, náušnice, chipsy a colu. Z výdělku jsem mohla přispět na kojenecký ústav. Za odměnu paní učitelka vezme některé z nás se do ústavu podívat.  Minulý rok, když jsme pořádali jarmark, jsem byla nemocná, tak doufám, že letos mi to už nic nepřekazí. Náš jarmark se mi velmi líbil a moc jsem si ho užila.

Elen Bukovjanová – 4. tř.

 

 

 

 

Sdílet: