Indiánský výlet

      V úterý 24. 5. 2016 jela 1. a 2. třída na školní výlet. Autobus nás dovezl do Velkých Karlovic. Jeli jsme do zábavného parku Razulák. Na začátku jsme udělali kruh a indián nás rozpočítal. Vytvořili jsme 4 skupiny, já jsem byl v družstvě č. 4.  Plnili jsme různé úkoly: stříleli jsme z luku na bobra, zpívala v indiánském týpí. Stříleli jsme i foukačkou, pak jsme jeli v nafukovacích kolech z kopce atd.. Mohli jsme jezdit i na malých motokárách. Den byl tak nabitý, že jsem neměl ani čas sníst svačinu, kterou mi doma připravila maminka na výlet. Do zábavného parku Razulák se určitě někdy vrátím s rodiči i mojí sestrou Nelou.
Matouš Gerla, 2. třída
 

Výlet

     V úterý 24. května 2016 jsme byli na školním výletě ve Velkých Karlovicích. Byli jsme v areálu pro děti, kde jsme si hráli na indiány. Dozvěděli jsme se hodně zajímavostí o životě indiánů, různé říkanky a písničky. Vyrobili jsme si indiánské čelenky, namalovali jsme se jako indiáni. Mohli jsme si sami vyrobit náhrdelníky a náramky, zkoušeli jsme střílet lukem.
     Potom jsme měli volnou hodinu, mohli jsme jít na atrakce, které se nám nejvíce líbily. Mně se nejvíce líbily šlapací motokáry a skákací hrad. Na památku jsem si koupil pistol, která střílí gumičky. Tento výlet se mi moc líbil, doufám, že příští rok bude taky tak zábavný jako teď.
Ríša Křenek, 2. třída

Sdílet: