V úterý 27. 9. 2016 jsme spolu s prvňáčky navštívili dinopark. Vyjeli jsme ráno od školy a za necelé 2 hodiny jsme dojeli do Doubravy, kde se Dinopark nachází. Po příjezdu jsme si koupili vstupenky a šli se podívat na první dinosaury. Poté jsme navštívili 3D kino, kde se promítal film o malém dinosauřím mláděti. Film se všem líbil a plni dojmů jsme nastoupili a projeli se dinovláčkem  po celém parku.

Po svačině na dětském hřišti si prvńáčci  zasportovali na průlezkách, klouzačkách a lanech. Na konci našeho výletu jsme měli možnost si nakoupit suvenýry v obchůdku.  Po nákupech jsme ještě neopomněli objevovat poklady na archeologickém pískovišti.

Myslím si, že se výlet opravdu vydařil a že se líbil nejen prvňákům, ale i deváťákům.

Michal Dejmek, 9. třída

 

Závěrem bych chtěla potvrdit, že se společný výlet  1. a 9. třídy opravdu vydařil po všech stránkách, přálo nám nejen počasí, ale dobrá a pohodová nálada byla samozřejmostí po celý den. Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat žákům 9. třídy za jejich ochotu a spolehlivost s jakou se tak perfektně postarali každý o svého svěřence z 1. třídy. Také děkuji kolegyni Adélce Vráblové za milou společnost a kolegovi  Martinu Baslovi, který pomohl s organizací výletu, ale bohužel nakonec s námi  nemohl  osobně  jet, protože se musel zúčastnit jiného školení.

Mgr. Vlaďka Slámová, tř. uč, 1.tř.

 

 

 

Sdílet: