Dne 14. listopadu 2016 se družstvo žáků 6. a 7. ročníku naší školy zúčastnilo dlouho očekávaného okrskového turnaje ve vybíjené, který se už tradičně konal na ZŠ 5. květen v Rožnově pod Radhoštěm.

Naše ambice byly vysoké. Netajili jsme se tím, že chceme letos postoupit do okresního finále. To i s ohledem na loňský rok, kdy nám postup těsně unikl.

V letošním turnaji bylo obtížné najít slabší družstvo. V každém zápase se bojovalo velmi urputně a o vítězství rozhodovali maličkosti. ZŠ Pod Skalkou byla letos nad naše síly. Nicméně v zápase s ZŠ Videčská jsme byli malinký krůček od vítězství a tím i od postupu do okresu. Ostatní družstva jsme porazili a tak jsme nakonec byli třetí.

Naší školu jsme velmi dobře reprezentovali. Dovednosti získané ve vybíjené uplatní hoši v soutěžích, které nás čekají v dalším roce.

Na skvělém  3. místě se podíleli tito žáci: 8. ročník – Adam Žitník, 7. ročník – Tomáš Cáb, Alexandr Urban, Erich Jurajda, Jakub Němec,  Tomáš Michálek, Jakub Tvarůžek, Marek Cáb,  6. ročník – Filip Mičkal, Hynek Kraus, Adam Vavruša.

Za vzornou reprezentaci naší školy, velmi slušné vystupování všem děkuji.

 

  Mgr. Ladislav Ludvigh

 

 

 

Sdílet: