V pátek 10. března žáci 1. až 4. ročníku navštívili divadelní představení Šípková Růženka v KZ ve Valašském Meziříčí. Pohádka byla velmi hezky zpracována a zazněly zde krásné písničky. A jak se dětem divadlo líbilo, posuďte sami:

10. března jsme jeli  s 1.,2. a 4. třídou na divadlo Šípková Růženka, které se hrálo v zámku Žerotínů ve Valašském Meziříčí. Herci byli z Prahy. Postav bylo 11. Nejvíc se mi líbil medvěd, protože byl srandovní a válel sudy. Herci pěkně divadlo zahráli a moc se mi to líbilo. Děkujeme za hezké divadlo.

Marek Mičkal – 3. třída

 

 

Zhasla světla a opona se otevřela. Herci začali hrát. Divadlo se mi líbilo, protože herci hezky hráli a zpívali. Z divadla se mi nejvíc líbila postava Jakuba. Představení doporučuji  i  jiným dětem.

Markéta Zetochová – 3. třída

 

 

Pohádku Šípková Růženka mám moc ráda a tak jsem se na ni velmi  těšila. V pohádce bylo hodně postav. Nejvíc se mi líbil medvěd. Už se těším na další představení.

Viky Onderková – 3. třída

 

 

Bylo to o princezně, které zlá sudička určila osud, že se v den 18. narozenin píchne o trn a navěky usne. A tak se i stalo. Ale našel se princ, který Růženku šel vysvobodit a tak prolomil kouzlo zlé sudičky. Pak byla svatba a všichni byli šťastni. Divadlo se mi moc líbilo.

Daniel Třeštík – 3. třída

 

 

Sdílet: