Naši nejmenší žáci školy, prvňáci a druháci, mají za sebou kurz bruslení. Během měsíce ledna jsme vyjeli 3x na zimní stadion do Rožnova pod Radhoštěm, s cílem naučit se základům bruslení nebo zdokonalit své dosavadní techniky bruslení. Dětem se věnovali trenéři a na všech „bruslařích“ byly vidět každou hodinu další pokroky. Všem dětem se tyto netradiční hodiny tělesné výchovy moc líbily a na závěr kurzu všichni zakřičeli mohutné hurááá. Zde je pár postřehů dětí o tom, jak to všechno vnímaly ony.

 Závěrem bychom rády poděkovaly všem rodičům za jejich ochotu a pomoc se zavazováním bruslí.

Mgr. Dagmar Hladká a Mgr. Dagmar Plesníková


Na bruslení jsme jeli s paní učitelkou a spolužáky. Společně s námi jela i první třída. Bruslení se mi moc líbilo a už se těším, až pojedeme zase. – Nicolka Obroučková – 2. tř.

Nejvíce se mi líbilo, jak jsme dělali ovečky. Potom se mi líbilo, jak jsme dělali přešlapy. – Nikolka Mandulová – 2. tř.

Na bruslení se mi nejvíce líbilo, jak jsme kroužili kolem sudů. A ještě jsme dělali hada. Vlastně se mi líbilo všechno. Moc jsem si to užila. – Verunka Pastorková – 2. tř.

Ze začátku mi to nešlo. Ale potom jsem se zlepšila. Pan trenér byl hodný. – Adélka Sváčková – 2. tř.

Se třídou jsme vyrazili na bruslení do Rožnova. Chodili jsme po gumách, abychom si nezničili brusle. Byli jsme rozděleni do dvou skupin. Já jsem byla ve skupině začátečníků. Dělali jsme koloběžku a medvídka. – Sárinka Drdová – 2. tř.

Neuměla jsem bruslit, ale teď už trochu umím. Bruslení mi bude moc chybět. – Elenka Mikulenková – 2 tř.

Líbilo se  mi, jak jsme dělali slalom. Super byly závody. Naučil jsem se bruslit, už skoro nepadám. – Teošek Vaculín

Sdílet: