Nádherný sluníčkový den si užili žáčci 1. a 2. třídy na školním výletě, který se konal 6. června s animačním programem ve Štramberku, v krásném okolí Moravskoslezských Beskyd. S průvodkyní Aničkou a Terkou se žáci  podívali do solné jeskyně, upekli si místní specialitu – štramberské ucho, navštívili zvířátka v Aqua Terra, vyřádili se na skákacím hradě, nakupovali a pak ještě navštívili jeskyni Šipka, kde na ně čekal pračlověk Bertík. Všechny úkoly naši nejmenší splnili, takže se mohli spokojeni vrátit do svých domovů. Závěrem jen dodáváme, že máme hodné a šikovné dětičky. Celý den jsme si společně krásně užili a bylo to super.

Třídní učitelky – D. Hladká, D. Plesníková

Ve čtvrtek 6.6. jsme jeli na školní výlet do Štramberku. Společně s námi jeli žáci první třídy. Ve Štramberku jsme navštívili ZOO, solnou jeskyni a jeskyni Šipka. V ZOO jsme si hladili hada a viděli jsme, jak se krmí želva. Na výletě jsme si to moc užili.

Péťa Divín – 2. třída

Byli jsme taky v solné jeskyni, kde jsme poslouchali pohádku Macha a Šebestovou. Výlet se vydařil, někdo se neztratil a bylo pěkné počasí.

Štěpán Chlevišťan – 2. třída

Sdílet: